My M Room FAQ

 

Varför behöver kunden registrera sig?
Kunden är inte skyldig att registrera sig som användare av My M Room, men efter registrering kan kunden logga in i sin kö på distans med (telefon, surfplatta, dator), följa sin egen kötid och få information om eventuella köningsändringar. Dessutom tillåter tjänsten My M Rom kunden att se sin egen historia (kvitton), anpassa sina egna användarinställningar, medlemsländernas giltighetsperiod, medlemskapskrediter och enkelt lokalisera barberarsalonger och kösituationer med tjänsten.

Till vad används den registrerade kundens information?
Kundinformation används i enlighet med vår integritetspolicy.

Kan kunden lämna barberarsalongen under kötiden om man lagt sig i kön från kö stolppen i barberarsalongen?
Ja, men vi rekommenderar att du använder My M Room servicen så att kunden kan följa med eventuella köbyten.

Vad händer om kunden inte har anländit när kötiden visar 0 min?
I det här fallet tas nästa kund i kön till tjänsten. Affärspersonalen har då rätt att ta bort kunden från kön, men som regel kommer den fördröjda kunden att tas till tjänsten vid nästa tur och den nya kötiden kommer att kommuniceras till kunden via My M Room service antingen genom push notification eller sms message.

Varför kan min väntetid förändras?
Det kan finnas många orsaker till förändringar;
– Exempelvis vill en kund i tjänsten oväntat vilja ha hårfärgning eller rakning, vilket kan ta 30-60 minuter mer för frisören än planerat.
– Någon kan lämna kön eller så har barberaren tjänat snabbare eller långsammare än vad som beräknats av den tidigare kunden.
– Kunderna kan komma åt tjänsten i ordern på medlemsnivåerna och detta kan ändra kötiden.

Varför visar mobilen att kön är stängd och att man inte längre kan logga in i kön trots att barberarsalongen fortfarande är öppen?
Kösystemet stängs när kön är överbelastad så att inga fler kunder kommer att serveras inom öppettiderna. När barberarsalongen är i “stängt / full” -läge, är det inte möjligt att kringgå kön oberoende av medlemsnivån. Medlemskap villkor finns här: https://mroom.com/sweden/sv/medlemsvillkor/

Kan My M Room användas i andra länder?
För tillfället fungerar My M Room service bara i det land där kunden är registrerad. Utomlands är tjänsten normalt tillgänglig genom att logga in i kön på barberarsalongens kö stolppe.

Varför har inte webbsidorna mer information om antalet frisörer och mängden av människor i kö?
Den nya My M Room servicen beräknar automatiskt den köttid som antas för varje kund, och därför behöver kunden inte tänka / beräkna längre när han kommer till tjänsten. My M Room service informerar alla om sin egen kötid och därför kan kötiden som anges på webbplatsen vara längre eftersom medlemmens kötid bestäms av medlemsnivån.