My M Room FAQ

Hvorfor må jeg registrere meg?
Det er ikke noe krav om at du registrerer deg som bruker i My M Room, men etter at du er registrert kan du logge deg inn og legge deg inn i køen fra din enhet(Telefon, Nettbrett eller PC), følge med på ventiden og få direkte informasjon fra salongen. I tillegg vil My M Room gi deg tilgang til din egen historikk i form av kvitteringer, mulighet for å endre dine innstillinger samt at du kan se varigheten på ditt medlemskap oghvor mange tjenester som gjenstår på medlemskapet.

Hva brukes den registrerte kunde informasjonen til?
Kundeinformasjon brukes i samsvar med vår personvernregler.

Kan jeg forlate salongen etter at jeg har logget meg inn?
Ja, men vi anbefaler at du benytter My M Room, slik at du blir varslet om endringer i ventetiden.

Hva skjer dersom jeg ikke er i salongen når ventetiden er 0?
I slike tilfeller vil vi betjene neste kunde i køen. Vårt personale står fritt til fjerne deg fra køen, men som en regel vil vi alltid flytte deg til å være nestemann i køen, og den nye ventetiden vil bli sendt til deg via My M Room som et push varsel eller SMS.

Hvorfor endrer ventetiden seg?
Det kan være mange årsaker til dette;
– For eksempel når en kunde som allerede betjenes plutselig vil farge håret eller barbere seg, som fort kan ta 30 – 60 minutter mer enn det barbereren hadde planlagt.
– Noen kan ha forlatt køen, eller barbereren har betjent forrige kunde raskere eller tregere enn det vi har estimert.
– Kunder blir betjenet i henhold til medlemskapsnivåer og dette kan endre ventetiden.

Hvorfor sier systemet at køen er stengt, og at jeg ikke kan legge meg inn i køen selv om salongen fortsatt er åpen?
Køen stenges når den er full og med det menes at det ikke lenger er mulig å bli betjent innenfor salongens normale åpningstid. Når køen er stengt eller full vil det ikke lenger være mulig å legge seg inn i køen, og dette er uavhengig av medlemskapsnivå. Vilkår for medlemskap er tilgjengelig her: https://mroom.com/en

Kan jeg benytte My M Room utenlands?
For øyeblikket er My M Room kun tilgjengelig i det landet hvor du er registrert som kunde. Utenlands kan du legge deg inn i køen ved å oppsøke salongen.

Hvorfor viser ikke nettsiden hvor mange barbers som er på jobb og hvor mange kunder som er i køen?
My M Room beregner automatisk ventetiden for hver enkelt kunde, og slik at du selv ikke trenger å tenke på dette. My M Room informerer alle om deres personlige ventetid. Den generelle ventetiden på nettsiden kan være lenger fordi at ventetiden bestemmes av medlemsskaps nivåene.

Our website uses cookies and similar tools to improve its performance and enhance your user experience. By continuing to use this website without changing your settings, you consent to their use. Find out more from Privacy Policy.

OK