My M Room FAQ

Hvorfor må jeg registrere meg?
Det er ikke noe krav om at du registrerer deg som bruker i My M Room, men etter at du er registrert kan du logge deg inn og legge deg inn i køen fra din enhet(Telefon, Nettbrett eller PC), følge med på ventiden og få direkte informasjon fra salongen. I tillegg vil My M Room gi deg tilgang til din egen historikk i form av kvitteringer, mulighet for å endre dine innstillinger samt at du kan se varigheten på ditt medlemskap oghvor mange tjenester som gjenstår på medlemskapet.

Hva brukes den registrerte kunde informasjonen til?
Kundeinformasjon brukes i samsvar med vår personvernregler.

Kan jeg forlate salongen etter at jeg har logget meg inn?
Ja, men vi anbefaler at du benytter My M Room, slik at du blir varslet om endringer i ventetiden.

Hva skjer dersom jeg ikke er i salongen når ventetiden er 0?
I slike tilfeller vil vi betjene neste kunde i køen. Vårt personale står fritt til fjerne deg fra køen, men som en regel vil vi alltid flytte deg til å være nestemann i køen, og den nye ventetiden vil bli sendt til deg via My M Room som et push varsel eller SMS.

Hvorfor endrer ventetiden seg?
Det kan være mange årsaker til dette;
– For eksempel når en kunde som allerede betjenes plutselig vil farge håret eller barbere seg, som fort kan ta 30 – 60 minutter mer enn det barbereren hadde planlagt.
– Noen kan ha forlatt køen, eller barbereren har betjent forrige kunde raskere eller tregere enn det vi har estimert.
– Kunder blir betjenet i henhold til medlemskapsnivåer og dette kan endre ventetiden.

Hvorfor sier systemet at køen er stengt, og at jeg ikke kan legge meg inn i køen selv om salongen fortsatt er åpen?
Køen stenges når den er full og med det menes at det ikke lenger er mulig å bli betjent innenfor salongens normale åpningstid. Når køen er stengt eller full vil det ikke lenger være mulig å legge seg inn i køen, og dette er uavhengig av medlemskapsnivå. Vilkår for medlemskap er tilgjengelig her: https://mroom.com/en

Kan jeg benytte My M Room utenlands?
For øyeblikket er My M Room kun tilgjengelig i det landet hvor du er registrert som kunde. Utenlands kan du legge deg inn i køen ved å oppsøke salongen.

Hvorfor viser ikke nettsiden hvor mange barbers som er på jobb og hvor mange kunder som er i køen?
My M Room beregner automatisk ventetiden for hver enkelt kunde, og slik at du selv ikke trenger å tenke på dette. My M Room informerer alle om deres personlige ventetid. Den generelle ventetiden på nettsiden kan være lenger fordi at ventetiden bestemmes av medlemsskaps nivåene.