we are barbers by choice

Bli med oss og bli mer enn en frisør

Ønsker du en karriere innen frisør bransjen som tilbyr konkurransedyktig lønn og store karrieremuligheter? Fyll ut skjemaet nedenfor

Om M Room:M Room er en herre frisørkjede som fokuserer på produkter av høy kvalitet samt klipping og barbering. Alle frisører holder samme høye faglige nivå og bruker teknikker fra grunnleggerne Toni og Petri. Vi tror at sterke verdier er fundamentet for en vellykket bedrift og en god arbeidsplass. Vi er stolte av å ha et positivt arbeidsmiljø der vi lytter til både kunder og ansatte. Vi tror at for både kunden og frisøren er følelsen av lykke nøkkelen til et godt liv. Våre kjerneverdier er: god service, talentfulle frisører, lett tilgjengelige salonger og gode alternativer når det gjelder medlemskap. Som frisør skal du føle deg som en del av teamet og som medlem ønsker vi at du føler tilhørighet.
Vi hjelper kundene til å se bra ut og å oppnå følelsen av velvære. Vi er mer enn en frisør. Alle våre frisører blir trent i teknikker som brukes av verdens beste innenfor frisørfaget. Det forventes at alle våre frisører er profesjonelle og leverer kvalitet på det nivået som M Room har bestemt.

  Navn:

  Tlf:

  Epost:

  Utdannelse:

  M Room salong:

  Hvorfor vil du jobbe hos M Room?

  Hva vil du tilføre teamet?

  Hvilke andre ting bør vi vite om deg?

  Vennligst legg ved din CV

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.