HISTORIEN STARTER FRA VM FOR FRISØRER I SEOUL I 1998

I 1998 deltok Petri Sipiläinen og Toni Kylätasku i VM for frisører i Seoul. I løpet av noen lange konkurranse dager reflekterte de over menn som kunder i tradisjonelle frisørsalonger. De la merke til at menn ble sett på som et forstyrrende element mer enn som potensielle kunder. Menn kunne ikke lenger få tjenester tilpasset dem i en bransje hvor salonger i hovedsak var utformet for å ivareta kvinnelige kunders behov.

Petri og Toni visste at å bestille time var utfordrende, og spesielt for menn. Det å få utført en rask stussing av hår eller skjegg var nesten umulig å få til bare ved å gå innom salongen. Å tilby tradisjonelle barberer tjenester var overlatt til noen få fagfolk, og å klippe håret hadde blitt en tvungen nødvendighet for menn. Behovet for en leverandør av tradisjonelle barberer tjenester var åpenbar.

 

 

Barndomsminner

Disse tankene kom fra Petri’s minner om sin bestemors frisørsalong på sekstitallet. Som barn tilbrakte han mye tid med sin bestemor og fulgte nøye med på hva som foregikk hos en barberer. Bildet av menn, som kom til frisørsalongen, slappet av på sofaen, leste magasiner og snakket sammen, hadde brent seg fast i hans minne.

Bildet av menn, som kom til frisørsalongen, slappet av på sofaen, leste magasiner og snakket sammen, hadde brent seg fast i hans minne.

“Petri husker at atmosfæren var rolig, alle nøt stemningen i salongen samtidig som de fikk en god hårklipp. «Å gå til barbereren er en stor del av menns verden og maskuline historie.«

 

Kunde tilfredshet er vår styrke

Vår viktigste verdi er den kundeorienterte tilnærmingen, og dette vises i alt vi gjør. Tjenestetilbudet i M Room og hele produktserien M Groom er utviklet og forbedret utelukkende basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Faktum er at ideen om årlig medlemsskap kom fra en av de faste kundene hos Toni.

Menn som kunder ser etter behagelige og enkle tjenester som ikke må planlegges på forhånd. Vår jobb som tilbyder av frisør tjenester er å sikre at hvert besøk hos M Room er en minneverdig og behagelig opplevelse.

Vår jobb er å sørge for at ethvert besøk hos M Room blir minneverdig og behagelig.

 

«Mange mennesker sier at det er flott at vi har funnet opp noe nytt», Toni og Petri sin respons er at dette er en veldig gammel ide som de kun har tilpasset det 21. århundre»