Ofte stilte spørsmål

 

 

HVOR MYE MÅ JEG BETALE DERSOM JEG BESØKER SALONGER FLERE GANGER ENN DET SOM ER INKULDERT I MITT MEDLEMSSKAP?

Du vil få medlemsrabatt på tjenester utover det antall tjenester som er inkludert i ditt medlemskap samt på tjenester som ikke er inkludert i medlemskapet ditt. Sølv: -15 % , Gull: – 20 % og Platinum: -25 %. Hårklipp er priset til xx for alle medlemmer. I alle medlemsskap er hårklipp 25 % billigere enn for ikke medlemmer.

 

 

HVEM ER SØLV DAGTIDS  MEDLEMSKAPET TILTENKT?
Sølv dagtids medlemskap er tiltenkt ungdommer mellom 12 og 16 år samt studenter og pensjonister som ønsker å besøke M Room på dagtid på ukedager (Mandag til Torsdag 10 – 14)

 

 

KAN JEG OPPGRADERE MITT MEDLEMSKAPSNIVÅ TIL ET HØYERE NIVÅ I LØPET AV MEDLEMSKAPSPERIODEN?
Ja det kan du. *Du vil kun betale differansen mellom prisen på ditt nåværende medlemskap og det nivået du ønsker å gå opp til. Du vil umiddelbart ha tilgang til de tilleggstjenestene som ligger i ditt oppgraderte medlemskap.

*Når du oppgraderer ditt medlemskap, vil antall tjenester du har benyttet i ditt gjeldende medlemskap bli tatt med i beregningen.

 

 

KAN JEG BENYTTE MITT MEDLEMSKAP UTENLANDS?
Ja. De samme tjenester og medlemsfordeler kan benyttes i alle M Room salonger rundt om i verden. Du vil kunne benytte tjenestene i henhold til ditt medlemskaps nivå uavhengig av hvilket land du befinner deg i. Du må betale lokale priser for de tjenestene du benytter når du benytter disse utenlands, og du vil få rabatter i henhold til ditt medlemskaps nivå.

 

 

 

Dersom du ikke fikk svar på det du lurte på, kan du fylle ut skjemaet nedenfor?

  Navn:

  Tlf:

  Epost:

  Hvilken M Room salong gjelder tilbakemeldingen?:

  Melding:

  Ønsker du at vi kontakter deg?

  JaNei

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.