Historien starter ved BARBER´S WORLD CHAMPIONSHIPS I SEOUL 1998

I 1998 deltog de to finske top-frisører Petri Sipiläinen og Toni Kylätasku i verdensmesterskaberne for barberer i Seoul, Sydkorea. I løbet af de lange konkurrencedage havde de to venner tid til at tænke over, hvordan man kunne indrette frisørsalonerne, så de var mere tiltrækkende for mænd. De havde nemlig noteret sig, at i stedet for at blive set som potentielle kunder, var mænd gennem årene i stigende grad betragtet som en pestilens. Mænd kunne simpelthen ikke længere få en ordentlig service i branchen, hvor saloner var fuldt ud designet til at imødekomme kvinders behov.

Petri og Toni vidste, at mange steder var bare det at booke en aftale kompliceret, især for mænd – og at få en tid til selv en hurtig trimning, var næsten umuligt bare ved at gå ind i salonen. Udbud af traditionelle barberingstjenester var lagt i hænderne på ganske få fagfolk, og blot at få en almindelig hårklipning var blevet en sur pligt for mange mænd. Behovet for en ny udbyder af traditionelle barbertjenester var tydelig, der tog mændenes behov seriøst var indlysende, og ideen til M Room var født.

Barndomsminder

Bag disse tanker var også Petris minder fra sin bedstemors hyggelige frisørsalon i 1960’erne. Som barn tilbragte han meget tid med sin bedstemor, og fulgte nøje hvad i, hvad der foregik i barbersalonen i Hämeenlinna i det sydlige Finland. Billedet af salonens mandlige k

 

“Billedet af salonens mandlige kunder, der uden at have travlt, sad og læste magasiner og small-talkede, mens de ventede på deres tur, stod stadig printet i Petris hukommelse.”

 

“Atmosfæren var afslappet, og kunderne nød at være der – og så fik de en fremragende klipning”, husker Petri. “Den gang var det, at gå til barberen en stor del af mændenes hverdag og med til at fortælle en maskulin historie”.under, der uden at have travlt, sad og læste magasiner og small-talkede, mens de ventede på deres tur, stod stadig printet i Petris hukommelse.

Kundetilfredshed er vores styrke

Vores vigtigste værdi er den kundeorienterede tilgang, som udviser i alt, hvad vi gør. M Room’s serviceudbud og M Groom produktlinje er begge resultatet af kundernes ønsker og behov. Faktisk kom ideen om årligt medlemskab fra en af ​​Toni’s faste kunder, og det er som bekendt en af hjønestenene i M Rooms forretning i dag.

 

Mandlige kunder søger en ubesværet og enkel barber service uden at skulle planlægge det hele på forhånd. Vores job som udbyder af barberservice er at sikre, at hvert besøg i M Room bliver en ubesværet og positiv oplevelse for alle vores kunder.

 

“Mange siger, at det er fantastisk, at vi har opfundet noget nyt”, siger Toni og Petri, “men det er jo i virkeligheden bare en en gammel ide, vi har spiced op til at være designet til mænds barber behov her i det 21. århundrede.”

 

“Vores job er at sikre, at hvert besøg i M Room en ubesværet og positiv oplevelse for alle vores kunder”.