M Room Barbershops - København

M Room

M Room er en drop-in barber og frisør, der er tilpasset den moderne mands behov; mænd,der oplever et velplejet ydre som et vigtigt bidrag til sin trivsel og succes såvel socialt som i arbejdslivet. En succes vi hjælper med at opretholde, gennem vores professionelle og kompetente team, der leverer cuts & shaves af højeste kvalitet tilpasset seneste trends – helt uden tidsbestilling og til en yderst rimelig pris. Vores team vejleder desuden vores kunder om alt fra pleje og produkter til den rigtige frisure eller skægmode. M Room er Europas største kæde på sit område, og vi har sat os som mål at blive den største i Danmark også.

Centrale barbershops i København

M Rooms foreløbigt to spritnye og hyggelige barbershops er begge centralt placeret i Københavns centrum. Vores første shop ligger på Hauser Plads 14, kun 2 min. fra busser, S-tog og metro på Nørreport station. Midt i det gamle København, med Kultorvet og Rundetårn som nærmeste nabo og dør om dør med cafeliv, gode restauranter og den bedste shopping. Den anden shop ligger på Nørre Voldgade 6, i det gamle latinerkvarter, blot få minutters gang fra Rådhuspladsen. Her er der samtidig gode parkeringsmuligheder, enten foran shoppen, langs Nørre voldgade eller på en af de mange små sidegader.

M Room behandlinger

Vi tilbyder et bredt udvalg af tjenester som klipning, barbering og M Premium extra services, der er særligt tilpasset de behov, den moderne mand har. Og hos os er vask og styling altid inkluderet i prisen. Vi skræddersyer alle services, så de passer til lige netop det du søger. Foruden M Cut til 350 kr.* eller M Beard fra 290 kr.* tilbyder vi også vores M Extra Premium services, som fx dybdegående hovedbundsmassage og øre- eller ansigtsmassage. Vi lægger altid stor vægt på en god dialog med kunden, hvori vi vejleder om den valgte behandling såvel som produkter dertil. Vi tilbyder nemlig også vores egenudviklede og prisvindendekvalitetsprodukter til hud, skæg og hår. Noget helt unikt ved M Rooms koncept er, at vi tilbyder vores faste  kunder mulighed for at opnå store besparelser ved at købe årsmedlemskaber med forskellig indhold og pris– alt efter kundens individuelle behov. Succes i livet handler også om af slappe af og zoone ud. Derfor ser vi vores shops som små fristeder i den travle hverdag. Vi har designet vores saloner i en afslappet stil, specielt til jer mænd, der stiller krav til kvalitet og hygge i hverdagen, så mens du venter på at blive betjent, kan du spille PlayStation, læse Euroman eller bare slappe af og nyde en gratis kaffe i vores hyggelige og komfortable loungeområde. *Uden medlemskab

Uden tidsbestilling

Hos M Room tilbyder vi drop-in service, så du skal ikke bestille tid, men bare dukke op, hvilket gør det let at se velplejet ud i en hektisk hverdag.

Åbningstider

Vores åbningstider er hverdage fra kl 10 -18, men kan variere alt efter den enkelte salon. Disse er at finde mere på vores hjemmeside.

Priser

Se alle vores priser her. Alle vores priser er vejledende og i enkelte tilfælde kan der forekomme justeringer. Ønsker I en pakkepris i form af afholdelse af et arrangement eller en større gruppe, ring derved til den enkelte salon for at høre nærmere. Vores dygtige barberer glæder sig til at byde dig velkommen.

Find os her

KØBENHAVN, HAUSER PLADS Adresse: Hauser Plads 14, 1127 København KØBENHAVN, NØRRE VOLDGADE Adresse: Nørre Voldgade 6, 1358, København

København, Hauser Plads

M Room
Hauser Plads 14
1127 København

Tel. +45 5357 4010

København, Nørre Voldgade

M Room
Nørre Voldgade 6
1358 København

Tel. 53569403

Find din salon

M Room

find mig

Åben: -

min

See your personal queue time by joining the queue

Join the queueQueue closed
I KØEN:
  • silver 0|
  • gold 0|
  • platinum 0
Åben: -

min

See your personal queue time by joining the queue

Join the queueQueue closed
I KØEN:
  • silver 0|
  • gold 0|
  • platinum 0
Åben: -

min

See your personal queue time by joining the queue

Join the queueQueue closed
I KØEN:
  • silver 0|
  • gold 0|
  • platinum 0

Alle saloner