FAQ – FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Hvor meget vil jeg betale, hvis jeg går over det antal besøg, der er inkluderet i mit medlemskab?

Du modtager en medlemsrabat på tjenester over det tal, der er inkluderet eller tjenester, der ikke er inkluderet i din medlemsmodel. Sølv: -15%, Guld: -20% og Platin: -25% . Klipninger er prissat til xx DKK for alle medlemmer. På alle medlemsniveauer er klipninger dermed 25% billigere end for engangskunder.

 

Hvem er Silver Daytime medlemsskabet beregnet til?

Medlemmet Silver Daytime er hovedsagelig beregnet til unge kunder i alderen 12-16, studerende samt vores seniorkunder, der ønsker at besøge M Room i løbet af dagen på hverdage (mandag til torsdag kl. 10-14).

 

 

Kan jeg ændre mit medlemskabsniveau til et højere niveau i løbet af et medlemskabsperiode?

Ja, det kan du.* Du betaler kun forskellen mellem prisen på dit nuværende medlemskab og det højere medlemskab, og du får straks adgang tilde ekstra muligheder og tjenester

* Når du hæver dit medlemsniveau, tages der hensyn til antallet af tjenester, du allerede har brugt under dit nuværende medlemskab.

 

 

Kan jeg anvende mit M Room medlemskab i udlandet?

Ja. De samme tjenester og medlemsfordele kan bruges på alle M Room saloner rundt om i verden. Du vil kunne bruge M Rooms tjenester i overensstemmelse med dit medlemsniveau uanset land, men du betaler de lokale priser for de tjenester, du bruger i udlandet, men du vil modtage en tilsvarende rabat svarende til dit medlemsniveau.

 

Fik du ikke de svar, du havde brug for? Udfyld da venligst nedenstående kunde-formular:

Navn:

Telefon:

Email:

M Room salon, din henvendelse handleer om:

Besked:

Ønsker du, at vi kontakter dig??
JaNej